RS Computers

Gratis verzending vanaf 30,-

Totaal: 12,10
RS Computers

Gratis verzending vanaf 30,-

Totaal: 12,10
Laden...

Tijdens de “lockdown” zijn wij elke dinsdag, donderdag en zaterdag geopend van 10:00 uur – 14:00 uur voor het aannemen/afhalen van bestellingen en reparaties. Wij zijn deze uren dus alleen geopend voor essentiële zaken als goederen voor thuiswerkplekken, reparatie, afhalen van bestellingen op afspraak en onderhoud. We houden u op de hoogte wanneer we weer open kunnen met onze fysieke winkel. Online zijn via onze eigen webshop en via Bol.com 24/7 open.

Op dit moment zijn wij druk bezig om de webshop te vullen. Daarom staan nog niet alle producten uit ons assortiment op de site. Graag begrip hiervoor.

Onze producten kunt u ook bestellen in onze onlineshop bij Bol.com!

RS Computers Purmerend is al bijna 24 jaar uw offline en online computerspecialist in Purmerend en omstreken. Wij verkopen o.a. computers, notebooks, laptops, printers, kabels, kantoorartikelen, inkt, componenten, randapparatuur, netwerkproducten en beeldschermen, maar dat is zeker niet alles. Bij ons kunt u ook terecht voor een uitgebreid assortiment computeronderdelen en accessoires: van het kleinste verloopje of adaptertje tot de zwaarste gaming pc in de meest luxe case die je kan bedenken! Komt gerust eens langs in onze winkel en ervaar hoe tastbaar de digitale wereld kan zijn.

RS Computers Purmerend is meer dan alleen een computerwinkel. De afgelopen 24 jaar hebben we met succes meer dan 35.000 computer- en notebookreparaties uitgevoerd. Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, zoals u ook kunt zien bij onze reviews op Google en Bol.com. Wij doen er dan ook alles aan om uw defecte computer en/of notebook/laptop zo goed en zo snel mogelijk te repareren. “Ik kan echt niet meer zonder dat ding” is een veelgehoorde opmerking. En dat realiseren wij ons bij RS Computers Purmerend maar al te goed.

Drie voordelen van onze reparatieservice en data recovery:

  • Eigen reparatieafdeling bij ons in de winkel
  • Prijsopgaven en prijswijzigingen worden altijd vooraf en tussentijds doorgegeven
  • Korte behandelperiode van gemiddeld twee tot vijf werkdagen
  • Data recovery gemiddeld drie tot 10 werkdagen

Voor vragen over de status van uw reparatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze reparatieafdeling door te mailen met werkplaats@rscomputers.nl

X